Cheval Quancard Reserve

, , , , ,
  Tasting : A generous wine with a dark colour. It is immediately appealing with its aromas of lovely ripe soft red fruit backed by hints of vanilla. Perfectly balanced on the palate with a long finish embellished by silky tannins.
  Food pairing : Ideal on its own, at room temperature, for a moment of relaxation. A perfect partner for a gourmet meal to accompany a juicy steak or regional cheeses.
 Đây là một chai rượu vang đậm với màu sắc thẫm. Nó ngay lập tức hấp dẫn bạn bởi hương thơm của các loại trái cây đỏ chín, bổ sung thêm vào đó là hương vani. chai rượu vang này sở hữu một hương vị cân bằng và hậu vị dài nổi bật lên nhờ tannin mềm mượt.
 Chai rượu vang này rất thích hợp để sử dụng trong những giây phút thư giãn ở nhiệt độ phòng. Và nó cũng sẽ là một sự lựa chọn hoàn hảo trong những bữa tiệc dành cho những người sành về ẩm thực. Kết hợp tốt cùng các món ăn như bò nướng hoặc phô mai.
  • Quốc gia sản xuất: Pháp.
  • Giống nho: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon.
  • Nồng độ cồn: 13,5%/vol
  • Dung tích: 750ml.
  • Loại rượu vang: rượu vang đỏ

465,000

Rượu vang Pháp CHEVAL QUANCARD RESERVE

The Bordeaux Red A.O.C. is the first of a selection of the flagship appellations of the Bordeaux region. The Cheval Quancard logo is clearly positioned on the bottle to act as an immediate visual reference for customers. With this wine, the company is sending an ever stronger signal of commitment and quality.

– Lược xem: 45

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cheval Quancard Reserve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *