• Feudi Di San Gregorio Rubrato

    , , , ,
    • This Irpinia wine has received good scores from various critics: the 2011 vintage was given a score of 91 by James Suckling.
    • This is the second most sought-after wine from the region (in terms of user searches). Interest in this wine has been less conspicuous during the year.
    • Many stores in America and Europe have this wine. A large number of vintages are available.
    • Quốc gia sản xuất: Ytalia (Ý)
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
  • Feudi Di San Gregorio Albente

    , , ,
    • This is the one of the most popular Campania IGT wines. There has been a lowering of demand in the past year.
    • Widely available in Europe. At the start of this month an assortment of vintages between 2012 and 2015 were available.
    • This is one of the least expensive Campania IGT wines. The price has been stable over the past year.
    • Quốc gia sản xuất: Ytalia (Ý)
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
  • Mastro Janni Brunello Di Montalcino (Red)

    , , , ,

    Clear and intense ruby red. A beautiful expression of Sangiovese. Wonderful aromas of blueberry, cherry, worn leather, and tobacco with some floral notes. Velvety in the mouth, with great fruit, balance, structure, depth, and a long finish. Palate and Pairings: Game, grilled red meats and mature cheese.

    Mastro Brunello di Montalchino trong sáng có mầu đỏ ruby đậm. Chai rượu vang Ý này khoe được nét đẹp của nho Sangiovese. Hương vị của quả việt quất, quả anh đào, mùi da thuộc, mùi thuốc lá, mùi hương hoa. Khi uống rất mềm mại. Kết hợp rất ngon với thịt thú rừng, thịt đỏ nướng và phô mai trưởng thành.

    • Quốc gia sản xuất: Italia
    • Cấp độ: DOCG
    • Giống nho: 100% Sangiovese (Brunello)
    • Nồng độ: 15%/vol
    • Loại rượu vang: Rượu vang đỏ.

     

    View Product
  • Zenato Amarone Della Valpolicella Classico

    , , , ,

    Colour: red, becoming garnet red with ageing. Bouquet: elegant and spicy with hints of cherry, Marasca cherry, dry fruit and prunes Taste: rounded, velvety, enveloping and soft Serving temperature: serve at 18°C, uncork at least one hour before. Gastronomical combinations: recommended with roasted meat, grilled meat, game and mature cheeses or enjoyed without a meal.

    Zenato Amarone Classico có màu đỏ, và chuyển dần sang màu đỏ thẫm cùng với quá trình tàng trữ. Mùi hương thanh lịch và hương thơm của các loại gia vị. Với hương vị của Cherry, macasca cherry, trái cây khô và mận khô.

    Hậu vị mượt mà, ngon, phức hợp và kéo dài. Chai rượu vang này rất thích hợp để dùng chung cùng các món thịt nướng, thịt thú rùng, phô mai trưởng thành.

    • Quốc gia sản xuất: Italia (Ý)
    • Cấp độ: DOCG
    • Nồng độ cồn: 16.5 % vol
    • Giống nho: 80% Corvina, 10% Rondinella, 10% Oseleta và Croatina.
    • Loại rượu vang: Rượu vang đỏ

    View Product
  • Zenato Cresasso Corvina Veronese

    , , , ,

    Colour: intense ruby red. Nose: an enveloping olfactory spectrum, which opens with pleasurable hints of red fruit, black cherry, blackberry and plum. Palate: a fulsome Corvina, savoury with a mineral taste from the sharp tannins that bestow a pleasurably long finale. Serving temperature: at 18°C Gastronomical combinations: fine match for all tasty and rich recipes. Ideal with grilled meats, roasts, game, sausages and salami. Delightful with ripe cheeses.

    Chai rượu vang này có màu đỏ ruby. Hương thơm bao trùm của các loại trái cây màu đỏ, chery đen, mâm xôi đen và mận. Vị cay của trầm hương và vị tiêu đen đặc trưng của giống nho Corvina. Rất phù hợp khi kết hợp cùng các món thịt nướng, thịt thú rừng, các loại xúc xích và salami. Càng tuyệt vời hơn khi dùng cùng với các loại phô mai chín.

    • Quốc gia sản xuất: Italia (Ý)
    • Cấp độ: IGT
    • Giống nho: 100% Corvina Veronese.
    • Thể tích: 750ml
    • Nồng độ: 15.5%vol
    • Loại rượu vang: Rượu vang đỏ

    View Product
  • Zenato Ripassa Valpolicella Ripasso Superiore

    , , , ,

    Colour: deep ruby red.

    Bouquet: intense, elegant and persistent with hints of black cherry and plum. Taste: harmonious and velvety, with a good structure.

    Serving temperature: at 18°C.

    Gastronomic combinations: excellent companion to game dishes, grilled meat and roasts, salami and aged cheeses.

     

    Màu sắc: Đỏ ruby đậm.

    Hương thơm mạnh mẽ, thanh lịch, dai dẳng của cherry đen và mận. Hương vị hài hòa, mềm mại và có cấu trúc tốt.

    Có thể kết hợp tốt cùng các món ăn từ thịt thú rừng, thịt nướng, salami, và phô mai trưởng thành. Nhiệt độ thích hợp để sử dụng khoảng 18°C

    • Quốc gia sản xuất: Italia (Ý)
    • Cấp độ: DOC
    • Giống nho: 85% Corvina, 10% Rondinella, 5% Oseleta
    • Thể tích :14%vol
    • Loại rượu vang: Rượu vang đỏ

    View Product
  • Zenato Cormi Corvina Merlot

    , , , ,

    Geographic position and vineyards characteristics: Corvina is grown in the alpolicella zone, in Sant’Ambrogio di Valpolicella; Merlot in the zones bordering Valpolicella.
    Type of soil: morainic, limestone.
    Training system and planting density: spurred cordon for Merlot and guyot for Corvina with a density of 5,000 vines per hectare.
    Period and method of the harvest: the merlot is picked by hand in the last 10 days of September, while the Corvina is harvest in the first 10 days of October.
    Wine-making: red vinification with maceration on the skins for 12/15 days to enhance fully the characteristics of the grapes and the terroir.
    Alcoholic fermentation is followed by first racking and pressing. When the wine has undergone complete malolatic fermentation, it is matured in tonneaux and large barrels for 12 months.
    Then sojourns for a further six months in the bottle.
    Colour: ruby red.
    Nose: red fruit like blackberry and black cherry.
    Palate: the great minerality and freshness of Corvina is balanced with the fatness and sweetness of Merlot.
    Gastronomical combinations: ideal with typical Mediterranean dishes, roasted and grilled meat, salami.

    Chai rượu vang Ý Zenato Cormi Corvina được làm từ 2 giống nho Corvina & Merlot. Corvina được trồng ở vùng Sant’Ambrogio ở Valpolicella còn Merlot được trồng ở vùng biên Valpolicella. Đất ở 2 vùng này chủ yếu là đất đá vôi phủ đầy băng tuyết.
    Merlot được thu hoạch bằng tay vào 10 ngày cuois tháng 9 còn Corvina được thu hoạch vào 10 ngày đầu tháng 10.
    Phương pháp làm rượu: Nho được ngâm 12 – 15 ngày để lấy hết những hương vị của trái nho. Sau đó, rượu được ủ trong thùng gỗ sồi dưới hầm 12 tháng sau đó để tiếp 6 tháng nữa.
    Mầu sắc: Mầu đỏ ruby rất đẹp
    Hương vị: Trái cây đỏ như quả mâm xôi, vầ anh đào.
    Khi nếm: Vị của khoáng chất và hương vị tươi mát và béo ngậy của giống nho Corvina kết hợp với vị ngọt của giống nho Merlot.
    Kết hợp với các món ăn của Địa Trung Hải, thịt nướng hoặc Salami.

    • Quốc gia sản xuất: Ytalia (Ý)
    • Nồng độ: 13.5% vol
    • Giống nho: 50% Corvina e 50 % Merlot.
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
  • Zenato Bardolino

    , , , ,

    Tasting Notes: Zenato Bardolino is a dry and cherry-red coloured red wine with a pleasing nose of floral and fruity notes reminiscent of cherry and strawberry. The palate is soft and full of cherry and red fruits, a hint of oak and soft supple tannins.

    Zenato Bardolino mầu đỏ của trái sơ ri . Zenato Bardolino khô với mùi hoa và vị trái cây cảu trái sơ – ri, trái dâu tây. Khi uống Zenato Barolino mềm mại, hương vị nồng nàn trái dâu, hương vị quả đỏ và hương vị của gỗ sồi. Tannin êm mượt.

    • Quốc gia sản xuất: Ytalia (Ý)
    • Nồng độ rượu: 12.5% vol
    • Giống nho: 65% Corvina, 25% Rondinella, 10% Merlot.
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
  • Mastro VIGNA LORETO Brunello di Montalcino (Gold)

    , , , ,

    Colour: Defined, intense and transparent ruby red. Nose: Tempting notes of fruit and flowers, with fresh spices and liquorice. Palate and Pairings: Potent and decisive entry, tight, considerable and silky tannin, closing with a full and important finish. Good company, to fully appreciate its elegance.

    Mastro VIGNA LORETO Brunello di Montalcino có mầu đỏ ruby đậm, mầu đỏ ruby trong sáng, đậm đà, sánh. Hương vị trái cây, hoa, hương của gia vị tươi và cam thảo. Khi uống: vị chát của tannin mượt mà, đậm đà, thanh tao.

    • Quốc gia sản xuất: Italia
    • Cấp độ: DOCG
    • Giống nho: 100% Sangiovese (Brunello)
    • Nồng độ: 14.5% / vol
    • Thể tích: 750ml
    • Loại rượu vang: Rượu vang đỏ

    View Product
  • Zenato Amarone Della Valpolicella Sergio Riserva

    , , , , ,

    Colour: intense ruby red, becoming garnet red with the passing of the years. Bouquet: intense, fruity (cherry, Marasca cherry and small berries), spicy. Taste: warm, full-bodied with great structure. Serving temperature: 18°C, open an hour before serving. Gastronomical combinations: perfect with roast meats, game, grilled steak and mature cheeses, but perfect for enjoyment without a meal.

    Chai rượu vang cao cấp này có màu đỏ tươi của ruby, có thể chuyển dần sang màu đỏ garnet do được tàng trữ lâu năm.

    Có hương thơm mạnh mẽ của các loại trái cây như: anh đào, anh đào Maraca và quả mọng, cộng với hương thơm của các loại gia vị. Hương vị ấm, đậm đà cùng với một cấu trúc tuyệt vời.

    Chai rượu vang này kết hợp hoàn hảo cùng với thịt nướng, thịt thú rừng và các loại phô mai trưởng thành.

    Nên sử dụng ở nhiệt độ khoảng 18°C và mở chai khoảng 1 giờ trước khi dùng.

    • Quốc gia sản xuất: Italia (Ý)
    • Cấp độ: DOCG
    • Giống nho: 80 % Corvina, 10% Rondinella, 10% Oseleta.
    • Nồng độ: 16.5%
    • Thể tích: 750ml.
    • Loại rượu vang: Rượu vang đỏ.

    View Product
  • Feudi Di San Gregorio Patrimo

    , , , ,

    Un Merlot straordinario “nato per caso” da un vigneto storico scoperto nel cuore dell’Irpinia. Rosso rubino, limpido ed impenetrabile al tempo stesso. Nel bicchiere sprigiona profumi ampi che ricordano confettura di piccoli frutti neri, spezie, e note balsamiche Al palato è elegante e morbido, con un equilibrio e un’armonia suadenti che lasciano intravedere il lungo finale fruttato. Da provare!

    • Quốc gia sản xuất: Ytalia (Ý)
    • Mùa nho: 2010
    • Giống nho: Merlot
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
Translate »