• Condado de Haza

    , , , ,

    Alejandro Fernández’s Château
    This prestigious estate is covered by a continuous expanse of around 200 hectares of prime Tempranillo vines. Alejandro Fernández’s vineyards have grown on the banks of the River Duero next to poplar and willow groves in a land that has become legendary, since 1987.
    However, Alejandro had to wait until 1993 for the estate at Condado de Haza to be up and running and become totally self-sufficient, and for the whole winemaking process, from the vine to the bottle, to be carried out exclusively in the bodega.
    To facilitate the winemaking process and perfect his wines, the bodega’s structure was designed by boring into a hillside in order for the ageing room, which hosts 3,000 new barrels and wine racks in a 200 m tunnel excavated at almost 30 m below the vineyard, to maintain the ideal natural temperature and humidity for storing wine.
    “This rich red shows a deep core of plum, bramble and mineral,with notes of loam and game that impart a savory character. Solid tannins support a thick texture, while balsamic acidity keeps this balanced. Austere but harmonious. Drink now through 2024.”

    Condado de Haza có mầu đỏ của quả mận. Hương vị của quả mâm xôi, mùi khoáng chất, mùi bùn, mùi thú rứng, vị mặn. Tannin chắc chắn làm cho chai rượu đậm đà hơn, mạnh mẽ hớn. Vị chua nhẹ nhành của dấm Ý.
    Có thể uống từ giờ cho đến năm 2024.

    • Quốc gia sản xuất: Chilê
    • Thể tích: 750ml
    • Giống nho: Tempranillo
    • Nồng độ rượu: 14,5%Vol
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
  • Tinto Pesquera Crianza

    , , , ,

    Impressive wines: Harvesting takes place from August to October, when the vine leaves turn the colour of ochre after having passed their vitality on to the grape clusters. This signals that the time has come for human intervention in the bodega to carry on from where nature left off.
    Pesquera wines are always made from the whole fruit, after destemming. Temperature controlled fermentation lasts two to three weeks. Afterwards, and without clarifying, the grape pulp is directly transferred to an astute and subtle combination of French and American oak barrels that have been subject to various degrees of toasting. Where, in between frequent pump-overs, the wines are left to stand. Tinto Pesquera wines are aged in oak for 18 months while Reservas and Grandes Reservas are aged for no less than 24 months.
    Tasting Notes: Under the ruby colour, the nose is intense and complex. Enjoy this dry, full-bodied and woody red featuring lively acidity. On the palate, it showcases firm tannins and a full-bodied mouthfeel that leads into a long finish.
    Pairings: bull meat , cured cheeses , game animals , poultry , red meat with gravy , roasted foods , roasted lamb , roasted lamb ribs , roasted red meats , rosted piglet , specialty spanish prosciutto.

    Tinto Pesquera Crianza có mầu đỏ Ruby.

    • Quốc gia sản xuất: Chilê
    • Thể tích: 750ml
    • Giống nho: Tempranillo
    • Nồng độ rượu: 14,0%Vol
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
  • Tinto Pesquera Reserva Millenium

    , , , ,

    Game birds, Beef, Roasted red meats, Grilled red meats, Game animals, Aged cheeses, Mature cheese. Dark red picota colour; clean and bright.Elegant on the nose. Black berries, currents, toasted notes, vanilla and leather. Lactic notes. On the palate it is a fine and elegant wine with a good acidity. Marked tannins. Long finish.

    Tinto Pesquera Reserva được ngâm ủ trong thùng gỗ sồi 18 tháng trong khi đó Reserva và Grandes Reservas được ngâm ủ không ít hơn 24 tháng.
    Tinto Pesquera Reserva có mầu đỏ ruby đậm. Hương vị phức hợp, vầ đậm đà.
    Chai rượu vang đỏ Tây Ban Nha này khô, tròn trịa và có vị của gỗ sồi. VỊ chát của tannin chắc chắn, đầy đặn. Hậu vị kéo dài.
    Kết hợp với món ăn: Thị trâu, thịt rừng gia cầm, thịt đỏ cừu nướng, dẻ cừu nướng, thịt đỏ nướng, chân heo nướng và một số món của Tây Ban Nha.

    • Quốc gia sản xuất: Chilê
    • Thể tích: 750ml
    • Giống nho: Tempranillo
    • Nồng độ rượu: 14,5%Vol
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
  • Condado De Haza Alenza Gran Reserva

    , , , ,

    Alenza Gran Reserva is a red wine from the D.O. Ribera del Duero which is only produced when the best vintages are obtained. Its winemaking is conducted traditionally, without destemming and squeezing the grapes. This Ribera del Duero wine has a great ageing capacity. It is aged for two years in American oak barrels. It is finally left to stand in the bottle for a while. Red wine produced by Alejandro Fernández, owner of the Pesquera group, in his winery Condado de Haza, located in the municipality of Roa, in the region of Burgos.
    Beautiful ruby red colour with brick red edges. Clean and bright.
    Intense and rich wine. Aromas of fine leather, muddy reminiscences, tobacco and delicate and intense spiced notes are perceived, which little by little give way to very ripe black fruit. Smoked notes in the background. Complex wine, full of nuances.
    In the mouth, it is soft, elegant and balanced, with a round mid-palate, medium-full bodied, with sweet tannins and a good acidity. Correct length and great persistence which brings back toasted and smoked reminiscences.
    Pairing: Large game, Grilled red meats, Deer, Stews, Wild pig

    Mầu đỏ Ruby ánh gạch, trong sáng. Chai rượu vang đỏ này đậm đà và phong phú.
    Hương vị: mùi da thuộc, mùi bùn, mùi thuốc là và mùi của các gia vị, mùi quả đen chín. Mùi khói là mùi chủ đạo.
    Alenza Gran Reserva rất mềm mại mượi mà thanh toa, cân bằng, tròn trịa, mạnh mẽ. Vị chát của tannin ngọt và vị chua tao nhã.
    Kết hợp: Với thịt thú rừng lớn, thịt đỏ nướng, dê, các món hầm và lợn rừng.

    • Quốc gia sản xuất: Chilê
    • Thể tích: 750ml
    • Giống nho: Tempranillo
    • Nồng độ rượu: 14.5%vol
    • Màu rượu: Vang đỏ

    View Product
Translate »